Google reklame
Google Ads - Prvi na guglu

Karta za prvo mesto na google pretrazi

Jedna pretraga Vas deli od potencijalnog kupca

Garantovano mesto na prvoj strani Google pretraživača-Google reklame

AKCIJA
Prvi mesec
BESPLATNO

Šta je Google Ads?

Google Ads je servis koji Google svima nudi i koji omogućava da se na osnovu “ključne reči” koju Vi birate (ili naš tim), Vaš biznis pojavi na prvoj strani Google pretraživača.

Google Ads kampanje se rade obično na mesečnom nivou i potrebno je odrediti budžet za reklamiranje. Naš tim će taj budžet što racionalnije uložiti i rasporediti tako da bi stigli do željenih rezultata.

Neophodno je da imate sajt. Ponudu za izradu sajta možete pogledati ovde.

Kako funkcionište Google Ads?

Uzmimo za primer da A i B firma imaju istu ključnu reč; na primer – ,,letnje gume”…Pri pretrazi ,,letnje gume” Google započinje virtuelnu licitaciju sa A i B firmom po kojoj će prikazati oglas one firme koja bude više izlicitirala za datu ključnu reč. Naravno ovo se sve dešava u mikrosekundama i sve je automatizovano. Ovo je najprostiji način na koji bi se objasnilo funkcionisanje Google Ads (dosta je izostavljeno zbog lakšeg razumevanja). 

Za koga je google ads?

Pre svega google ads kampanje pomažu kompanijama da lakše dođu do kupaca/klijenata, kao što je prethodno navedeno kompanija pre google oglašavanja treba da ima web sajt, lokaciju na koju će google slati potencijalne kupce.

Uspeh same kampanje se ogleda u konverzijama koje sami određujemo, najčeće je to dugme “kupi odmah” ili “thank you” page kod online shopova odnosno kontakt stranica kod prezentacionih sajtova. Prezentacioni (standardni) sajtovi su mnogo teži za praćenje uspešnosti kampanja tako da se često uzima kao uspeh sama poseta sajtu (kvalitetne posete).

Bužet za google oglašavanje?

Budžet zavisi od konkurencije u niši. Ukoliko je tržište zasićeno potreban je veći budžet. Ali uvek postoje taktike kojima se mogu zaobići veliki igrači.

Google reklame

Cenovnik i ponuda

Izrada Google Ads kampanja i održavanje

Izrada i održavanje Google Ads kampanja

Google Start

od 100 € mesečno
  • Izrada Google Ads kampanje
  • Održavnje
  • Izveštaji o posetama sajtu (kvaratalno)
  • Optimizacija i korigovanje

* Budžet kampanje nije uračunat u cenu i određuje se od strane klijenta.